Binnenzonwering

Horizontale jaloezieŽn

Van alle raamdekoraties maken horizontale jaloezieŽn een groot deel uit. Deze optrekbare jaloezieŽn die al in de achttiende eeuw bestonden, hebben een tijdloos karakter. De praktische en dekoratieve toepassingen zijn groot.
Materiaal: Aluminium
Lamelbreedtes: 16, 25, 35 en 50mm

Verticale jaloezieŽn (lamellen)

Verticale lamellen verheugen zich al lang ineen warme belangstelling van een breed publiek. De praktische toepasbaarheid en de variaties in materiaal en design geven daartoe voldoende aanleiding. Zo zijn de verticale lamellen niet alleen leverbaar in in harde materialen zoals PVC en aluminium, maar ook in stof dat een warme uitstraling geeft.
Lamelbreedtes PVC: 52, 70, 89 en 127 mm
Lamelbreedtes Aluminium: 50, 70 en 89 mm
Lamelbreedtes Stof: 89 en 127 mm

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn leverbaar in unikleuren maar er zijn ook tal van dessins beschikbaar.

Nieuwe Collectie Vouwgordijnen

De Vouwgordijnencollectie omvat een ruim assortiment stoffen, kleuren, dessins en bedieningssystemen. De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar mťt en zonder horizontale baleinen (resp. Roman Shade de Luxe en Roman Shade).

 

Daarnaast is ook een luxueus gedrapeerde versie - de Austrian Shade - verkrijgbaar. De collectie met haar gebruiksvriendelijke, kleurgecoŲrdineerde bedieningssystemen biedt een oplossing voor elke smaak en elk interieur. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen omdat de stof op simpele wijze kan worden losgehaald van het draagsysteem, waardoor u jarenlang plezier van uw vouwgordijn heeft.

 

Roman Shade Basic: eenvoud die werkt!
Het nieuwe Vouwgordijn Roman Shade Basic is een stijlvol vouwgordijn dat verrassend van eenvoud is. Het is verkrijgbaar in ťťn stofkwaliteit zonder verdere afwerkingsopties. Het vouwgordijn is voorzien van ingeweven baleinen. Het uitgekiende ontwerp maakt de Roman Shade Basic tot een doordacht en praktisch vouwgordijn dat u voordelig kan worden aangeboden.

Plisse

Het plissťgordijn is eigenlijk de kameleon onder de raamdekoraties. Door hun gevouwen structuur nemen ze weinig ruimte in. En dat verklaart meteen de naam: plissť komt van het Franse plisser wat plooien betekent. Door het gebruik van stof hebben plissťs over het algemeen een warme uitstraling.