Uitvalschermen

Onze uitvalschermen zijn gevelzonweringen met een variabele uitvalshoek (van 0 tot 120°) en doeklengte: u bepaalt zelf hoeveel zon u binnenlaat en uw woning staat nog steeds open voor frisse lucht.

Waarom een uitvalscherm?

  • ze zijn zeer windbestendig danzij hun aparte opbouw en sterke valarmen (keuze uit stormvaste armen, glij- en gasveerarmen)
  • ze worden standaard geleverd met een handmatige buitenbediening, maar ook een binnen- of elektrische bediening is mogelijk
  • de elektrische bediening is naar keuze combineerbaar met bijv. een tijdschakelaar, een groepssturing of een wind-zonautomaat.
  • Zeer duurzaam en beproefd systeem

Type 50/80

Het uitvalscherm Cursa 50 is een openkap constructie. Het opgerolde doek word beschermd door de kap welke aan de voorzijde een lip heeft die het water afvoert.

Type 65/110

Het uitvalscherm Cursa 65 is een openkap constructie. Het opgerolde doek word beschermd door de kap welke aan de voorzijde een lip heeft die het water afvoert.

Carré 95/110

Suncool P125

Uitvalschermen van het type Suncool zijn cassettemodellen. Hier is het doek in opgerolde toestand geheel opgeborgen in een gesloten kast die een uitstekende bescherming biedt tegen weersinvloeden. De voorlijst van het scherm fungeert tevens als afsluiting van de cassette. Type Suncool heeft een fraaie ronde vorm.

Klik hier voor meer informatie (PDF)